ParcisPoints login
+31 (0)85 877 1007

LoveLoyals - ParcisPoints4Loyalty

LoveLoyals; duurzaam winkelen!

Herkent u dit? Er stapt een potentiële klant uw winkel binnen, hij of zij kijkt even rond en bekijkt uw producten. Op uw vraag ‘Kan ik misschien ergens mee helpen?’ schudt hij of zij ‘Nee’ en uw potentiële klant vertrekt zonder iets te kopen.

Wellicht koopt de persoon in kwestie uw product diezelfde dag in een andere winkel zoekend naar de juiste beleving. De kans is nog groter, dat deze klant diezelfde dag uw product ergens online bestelt, puur en alleen op de laagste prijs zonder kwaliteitsgarantie of persoonlijk contact. Hij of zij heeft het product bij u wel willen zien, maar voelt geen enkele verbondenheid met uw winkel.

Troost u: u bent niet de enige. Steeds meer winkeliers kampen met dalende verkoopcijfers of verkeren zelfs in zwaar weer, ondanks al hun pogingen met fraaie aanbiedingen, stempelacties en advertenties de klant te trekken en aan zich te binden. De grote vraag voor u en al die anderen is: Valt dit tij te keren? En zo ja, hoe?

Zo dus!

Wij hebben ons sinds geruime tijd over deze problematiek gebogen en we hebben het antwoord dat voor u een omslag zal betekenen! Geen luchtfietserij, geen eendagsvlieg, maar een uniek, doordacht en beproefd concept. Wat wij u bieden, heeft zijn waarde namelijk al op vele terreinen bewezen. Onze staat van dienst toont aan dat ons concept werkt!

Onze staat van dienst? Powered by RegoParcis!

RegoParcis ging zo’n tien jaar geleden van start als specialist in flexibele, facilitaire ondersteuning voor automotive en telecom-gerelateerde zaken. Sindsdien heeft RegoParcis een baanbrekende ontwikkeling doorgemaakt én veroorzaakt. De focus ging van puur beheer en ontzorging naar het stimuleren van bewustwording en gewenst, duurzaam gedrag. Met ons unieke ParcisPoints-programma bieden we een pasklare en gebruikersvriendelijke oplossing voor bewuster en duurzamer omgaan met middelen.

Een beloningsprogramma dat wél werkt

Als specialist in besparings- en beloningsprogramma’s hebben wij nu speciaal voor de retail LoveLoyals ontwikkeld, een full-service loyaliteitsconcept waarin bewustwording en zichtbaarheid centraal staat.De kracht van LoveLoyals wordt zichtbaar op twee fronten: u weet zich met onze ondersteuning als winkelier te onderscheiden en de klant voelt zich bij u weer koning!We zetten LoveLoyals in om frequent bezoek en besteding te belonen met een systeem dat uitblinkt in gebruiksgemak, zowel voor uw klant als voor u! Wat maakt dit concept nu zo sterk en zo anders?

Eigen account

Het bijzondere van LoveLoyals is om te beginnen dat de klant een eigen account krijgt. Met dit account kan hij vervolgens eenvoudigweg via zijn smartphone bij iedere aangesloten winkelier online punten sparen en punten besteden. Niet langer zoeken naar vergeten of verloren pasjes of stempelkaarten, maar een toppunt aan gebruikersgemak. Een systeem waar de klant dus graag gebruik van maakt. Een systeem dat werkt! Een systeem dat de klant terugbrengt in uw winkel waar hij of zij zich gezien en gewaardeerd voelt.

Gemak voor u

Het systeem is niet alleen gebruikersvriendelijk voor de klant, maar ook voor u. Belonen van vaste klanten, verkoopacties, online en onsite, punten verzilveren? Met LoveLoyals regelt u het allemaal. Daarbij ziet u zich verzekerd van onze gedegen ondersteuning inclusief de marketing die is afgestemd op uw winkel. Wij bieden geen ingewikkelde toestanden, maar gewoon elke dag eenvoud, gemak en overzicht voor u als winkelier en uw klanten. Met LoveLoyals voelt uw klant zich zowel online als onsite weer koning en dat zult u merken ook! Het verhogen van de beleving, het gevoel als vaste klant gewaardeerd en beloond te worden leidt tot duurzame loyaliteit.

Samenwerking voor zichtbaarheid

Online sparen en besteden bij iedere aangesloten winkelier, wat betekent dat nu voor u? Gaat uw klant bij u gespaarde punten ook elders besteden? Wij hopen het! Want de klant van uw collega zal namelijk ook uw winkel in het vizier krijgen! Ons loyaliteitsconcept is juist gebaseerd op een enorme kruisbestuiving waarbij de samenwerking van tal van winkeliers iedere individuele deelnemer op een hoger niveau brengt. U huurt toch ook geen pand in een leegstaande buurt? Ons concept benut de samenwerking en alle mogelijkheden die daaruit voortkomen. Zo kunnen winkeliersverenigingen en gemeenten het lokale winkelaanbod versterken en zorgen voor een goede combinatie van fysieke en online winkelervaring in hun gebied.

De kracht van LoveLoyals wordt dus zichtbaar op vele fronten:

  • LoveLoyals beloont frequent bezoek en besteding
  • Het systeem blinkt uit in gebruiksgemak, zowel voor uw klant als voor u!
  • U weet zich met onze ondersteuning als winkelier te onderscheiden
  • De klant voelt zich bij u weer koning!

Nieuwsgierig naar wat LoveLoyals voor u kan doen?
Neem contact met ons op, bel 085-877 1007 of stuur een mailtje naar info@regoparcis.com.

Powered by RegoParcis

0

Live
vandaag

0

Euro's bespaard
vandaag

23647884

CO2 bespaard
vandaag

1194

e-Learners
vandaag