Powered by
+ 31 (0)85 877 1007
Meedoen met Movesgreen?

Klimaatneutraal onderweg.

Movesgreen is een beweging van mensen die volop in het leven staan en bewuste keuzes maken met oog voor people, planet & (personal) profit.

Movesgreen is zoveel meer dan een tankkaart, het is het duurzaamste programma van RegoParcis waarbij je 100 procent CO2 neutraal bent op mobiliteitsgebied.

Rij ook klimaatneutraal

mongo-tree

Je eigen bos

Movesgreen is mobiele vrijheid zonder carbon footprint. Elke kilometer die jij rijdt, wordt gecompenseerd door de aanplant van bomen.

Klimaatneutraal ondernemen is voor teveel bedrijven helaas nog geen topprioriteit, maar voor iedereen die echt stappen wil maken is Movesgreen het ideale stuurmiddel om je MVO-doelen te halen.

Wordt het jouw persoonlijke bos, of een bedrijfsbos omdat je collega’s ook actief meedoen? Een vriendenbos? Hoe meer mensen we in beweging krijgen, hoe mooier het wordt en hoe sneller het gaat.

We werken intensief samen met Tree-Nation, een non-profitorganisatie die wereldwijd strijdt tegen klimaatverandering door de aanplant van bomen. Je ontvangt een certificaat van je aanplant en kunt de groei van je bos op de voet (laten) volgen. Je ziet de verandering en hebt alle reden om trots te zijn op jouw bijdrage aan een betere wereld.

Bepaal je eigen tempo

Waarom zou je nu geforceerd investeren in de nieuwste energiezuinige auto, terwijl de oude nog niet is afgeschreven? Met Movesgreen rijd je milieubewust door!

Jij laat je niets aanpraten. Als ondernemer ben jij gewend zelf je koers te bepalen en te sturen op succes. Jij maakt doelbewuste keuzes. Kies voor Movesgreen, join the community en geniet van alle gemak onderweg. Bespaar geld én spaar het milieu ongeacht in welk model auto je rijdt, want wij berekenen je CO2 uitstoot en compenseren dat één-op-één met bomen.

Tegen de tijd dat je aan een andere auto toe bent, kies je die in alle rust uit o.b.v. de fiscale, technische, functionele en financiële mogelijkheden van dat moment. Movesgreen zorgt dat ondernemers altijd klimaatneutraal kunnen rijden. Join Movesgreen and be a changemaker!

Extra bomen

Goed voorbeeld doet goed volgen en wordt beloond met extra aanplant.

Het maakt niet uit of je benzine, diesel, lpg, aardgas, elektrisch of een combinatie hiervan rijdt. Zonder dat je er nog bij na hoeft te denken, groeit jouw bos en de bomen van alle members samen maken een wereld van verschil.

De bomen die wij planten slaan niet alleen CO2 op, maar zorgen ook voor biodiversiteit, voedsel en werk voor de lokale bewoners, verbetering van de bodemstructuur etc. Als Movesgreen member draag jij bij aan een leefbare planeet voor de generaties na ons.

Wanneer jouw enthousiasme maakt dat anderen aanhaken en ook milieubewust gaan rijden, belonen we dat met extra aanplant waardoor jouw bos nog sneller groeit. Samen onderweg voor een mooiere wereld zonder onszelf beperkingen op te leggen, dat is de Movesgreen community!

Een pas is een pas?

Movesgreen gaat verder waar anderen stoppen! Grenzeloos samen op weg mét oog voor het milieu.

Movesgreen biedt het beste van het beste van alle bekende tank- en laadpassen, aangevuld met de garantie dat je gecertificeerd klimaatneutraal rijdt en dat maakt ons uniek. Het maakt jou uniek!

Voor 10 euro per maand geniet je alle voordelen van deze membercard waarmee je overal in Nederland kunt tanken/laden en nooit meer hoeft om te kijken naar bonnetjes voor je boekhouding want je krijgt wekelijks een overzichtelijke factuur. Je hebt online maximaal inzicht in je tank- en laadgedrag en ontvangt tips van ons waar je het voordeligst kunt tanken en/of laden.

Zorgeloos onderweg in de wetenschap dat jouw rijgedrag geen carbon footprint achterlaat. Dat is de mobiliteit van de toekomst. Movesgreen members wachten niet af. Wij doen het nu!

Vraag je pas aan

Stuur 100% groen. Want groen denken is mooi, maar groen doen verandert pas echt iets!

We moeten om. Waarom? Omdat opdrachtgevers dat van je verlangen? Dat zou een reden kunnen zijn, maar je doet het vooral ook voor jezelf omdat het past bij jouw levensstijl. Bovendien zijn we het moreel verplicht aan de generaties na ons, want er is immers maar één aardbol en die kunnen we niet oneindig uitputten. Alle reden dus om nu direct te starten.

Vraag je pas aan en ontvang de sleutel van je eigen bos dat je vanaf nu voor je ogen ziet groeien.