ParcisPoints login
+31 (0)85 877 1007
Tankplan circle white slogan

TankPlan; Actief zelf sturen om MVO-doelen versneld te halen

We moeten om. Waarom? Omdat de overheid dat van ons vereist én omdat we maar één aardbol hebben en die kunnen we niet oneindig uitputten. 2025 lijkt wellicht nog heel ver weg, maar waarom zou je wachten als je nu al kunt starten?

Klimaatneutraal ondernemen is voor teveel bedrijven helaas nog geen topprioriteit, maar als je nu al echt stappen wilt maken dan is TankPlan het ideale stuurmiddel.

Als je duurzame doelen hebt, dan helpen wij met TankPlan om die MVO-doelen ook versneld te halen.

Hand tankplan

De voordelen van TankPlan:

  • Berijders bedienen zelf de knoppen en beslissen in welk tempo ze deelnemen
  • Door de eigen vrije keuze worden berijders actieve members
  • Actieve members helpen om ambitieuze MVO-doelen (versneld) te halen
  • De berijder heeft actueel inzicht in zijn rij- en tankgedrag en ziet wat hij (be)spaart
  • Elke positieve actie wordt beloond met LoveLoyals-spaarpunten
  • LoveLoyals is een ideaal instrument om te sturen op gewenst goed gedrag
  • LoveLoyals stimuleert berijders om bewust zuiniger te rijden en goedkoper te tanken
  • TankPlan draagt bij aan een structurele verlaging van de brandstofkosten, besparingen tot 8% zijn hierdoor goed haalbaar
  • Minder fijnstof- en CO2-uitstoot, dus het milieu is de grote winnaar
  • Wat resteert kan met de unieke CO2-restcompensator van TankPlan worden opgeruimd. Met recht een knap staaltje groene transitie om trots op te zijn!

Zet uw tankpas om naar een tankpas mét een plan.
Reken maar dat niet alleen het milieu met TankPlan wint!

Een besparing tot 8% is met TankPlan zeer goed haalbaar. Wat dit u oplevert, laten we zien in het volgende rekenvoorbeeld gebaseerd op een bedrijf met een wagenpark van 200 auto’s.

Stel dat de brandstofkosten per auto per maand zijn:

• Benzine kost € 250,- per auto per maand (30.000 kilometer per jaar)
• Diesel kost € 225,- per auto per maand (40.000 kilometer per jaar)

Bij een vloot van 110 benzineauto’s en 90 dieselauto’s zijn de brandstofkosten per maand:

• 110 benzineauto’s x € 250,- = € 27.500,-
• 90 dieselauto’s x € 225,- = € 20.250,-

De totale brandstofkosten komen daarmee op € 47.750,- per maand. Door ander rij- en tankgedrag met TankPlan - afhankelijk van het gekoppelde LoveLoyals-programma en de mate van gebruikersparticipatie - is zoals aangegeven een besparing van 8% realistisch. Dat betekent concreet dat u met TankPlan kunt groeien naar een besparing per maand van € 3.820,- (8% van € 47.750,-) en dat is € 45.840,- op jaarbasis.

Wat uw besparing ook wordt, het zal in elk geval ruim voldoende zijn om te besluiten de resterende CO2 met de unieke CO2-restcompensator van TankPlan op te ruimen.

Met recht een knap staaltje groene transitie om trots op te zijn!

Groen denken én groen doen! Wat is uw plan?

Doelen halen lukt enkel met een goed plan. Hoe meer commitment, hoe succesvoller. Wij kunnen u met TankPlan helpen draagvlak voor uw plannen te creëren. Het unieke TankPlan - tanken met een plan - maakt dat mensen graag deelnemen en members worden van een community en zo spontaan de schouders zetten onder uw duurzaamheidsdoelen.
TankPlan is niet de zoveelste tankkaart. Het is ons nieuwste (be)spaarprogramma dat zich onderscheidt van de andere, eveneens succesvolle programma’s van RegoParcis, omdat de deelnemers hier daadwerkelijk zelf aan de knoppen zitten.

Powered by RegoParcis!

RegoParcis is in 2000 gestart als specialist in flexibele, facilitaire ondersteuning voor automotive en telecom-gerelateerde zaken. Sindsdien heeft RegoParcis een baanbrekende ontwikkeling doorgemaakt én veroorzaakt. De focus is verlegd van puur beheer en ontzorging naar het stimuleren van bewustwording en gewenst duurzaam gedrag. Met onze programma’s bieden we pasklare en gebruikersvriendelijke oplossingen voor bewuster en duurzamer omgaan met middelen en dat wordt omarmd in vrijwel alle sectoren.

Ambitieus samen bouwen aan een leefbare wereld

Uiteraard worden de members door ons getriggerd om op te schakelen, want hoe actiever men meedoet, hoe sneller u uw MVO-doelen haalt. Wij maken besparen leuk door bewust rijden en tanken te belonen met LoveLoyals. Dat doen we vanuit RegoParcis met de diverse labels nu reeds elke dag voor meer dan 60.000 kentekens. TankPlan is het startpunt in de onvermijdelijke en hoogstnoodzakelijke transitie naar CO2- en fijnstofneutraal rijden. Daarover willen we met ambitieuze beleidsmakers in gesprek. Wij garanderen dat we ook uw organisatie duurzaam vooruit helpen.

Omdenken in plaats van omrijden

Herkent u dit? Berijders die - met een tankpas van de zaak - omrijden naar een duurder pompstation omdat daar voor mooie(re) cadeaus gespaard kan worden? Dat is niet meer van deze tijd. Dat kan anders, dat moet anders! Een tankkaart is handig, maar een tankkaart is als je niet oppast ook erg duur en allesbehalve duurzaam! Zet uw tankpas om naar een tankpas mét een plan! Wij gaan verder waar anderen stoppen en koppelen ons unieke LoveLoyals beloningssysteem aan de tankpas. De achterliggende slimme technologie verschaft zowel de berijders als de fleetmanager meer dan ooit tevoren inzicht in rij- en tankgedrag én zuinig en verantwoord rijden wordt voortaan beloond met LoveLoyals-punten.
Dat is dus duidelijk anders dan voorheen. Brandstofmaatschappijen willen zoveel mogelijk en liefst zo duur mogelijk brandstof verkopen en prikkelen berijders met spaaracties. De grootste vervuiler - de veeltanker - werd het meeste beloond. Dat doen wij anders.

Groen sturen, het is een kwestie van gewoon (mee)doen

Meer en meer bedrijven die actief willen sturen op duurzaamheid, waaronder ook enkele grote leasemaatschappijen, kiezen ervoor om met TankPlan te werken. De vertrouwde tankpas mét de voordelen van LoveLoyals. Daarmee kan iedereen als vanouds tanken zoals ze dat gewend zijn én men heeft voortaan maximaal inzicht in rij- en tankgedrag. De bijbehorende mobiele app en de website helpen iedereen op weg en maken rijden tot een sport waarbij het niet gaat om wie het eerst aan de finish is, maar om hoe we samen verder komen.

Vroeger werd veel tanken beloond, vanaf nu wordt (milieu)bewust en voordeliger rijden beloond en dat is winst voor iedereen. Berijders krijgen ook handige bespaartips en zien direct wat hun rijgedrag voor resultaat heeft. De LoveLoyals-punten die members sparen - door voordelig te tanken én door zuinig te rijden - kunnen ze elk kwartaal in de LoveLoyals-webshop inwisselen voor mooie cadeaus en dat stimuleert tot zuinig rij- en tankgedrag.

De vrijheid om zelf te schakelen, maakt dat iedereen in beweging komt

Wij geven de goede richting aan, maar de individuele members bepalen ieder in hun eigen tempo welke knoppen ze omzetten en aan welke onderdelen ze deelnemen. Het wijst zich vanzelf en gaat het ze te hard? Dan schakelen ze weer even terug. Daar zit de grote kracht van TankPlan. Iets verplicht voorschrijven heeft namelijk vaak een averechts effect, maar hier maakt ieder individu weloverwogen zijn eigen keuzes.

Duurzaam doen is nodig én leuk!

Met TankPlan maken mensen zélf de keuze om hun gedrag te veranderen. Het start met tanken en zet mensen aan het denken en zo krijgen we iedereen in beweging in het tempo dat hem of haar past. Door inzicht te verschaffen in rij- en tankgedrag kan men zelf sturen en keuzes maken én bepalen of men gaat sparen voor geschenken. Zo wordt de bewuste rijder beloond met LoveLoyals, bespaart uw organisatie structureel op de (brandstof)kosten én sparen we het milieu.

Powered by RegoParcis

0

Live
vandaag

0

Euro's bespaard
vandaag

9723660

CO2 bespaard
vandaag

369

e-Learners
vandaag